Om oss

tisdag 10 maj 2011

6e o 7e inskolningsdagen

Igår måndag var det ett litet test på förskolan för att se så Simon inte glömt av sig över helgen hur man gjorde/gör =) Allting gick kanoners o vi trodde väl inget annat heller

Idag skulle han försöka sova en stund också på förskolan för första gången. O med tanke på hur "lätt" vi haft det med sömnen här hemma hade vi väl inga jättehöga förväntningar lixom.
Men fröken Lotta hade honom hos sig o vaggade honom lite, så han somnade ju en kvart eller nått iaf. Bättre än inget alls.

Får se hur det går på fredag med sömnen. Lotta hade en annan strategi med när de skulle gå in i sovrummet i förhållande till de andra barnen så kan ju hålla tummarna att det funkar. Annars vet vi någon som kommer vara sur o grinig på fre em/kväll när vi kommit hem =)

Nu är han i alla fall inskolad o klar o skall gå sina 15h/v o han trivs ju verkligen skitbra med fröknarna o de andra barnen o äter fint o allt sånt. Så vi är inte bekymrade det minsta (inte jag iaf o tror inte E-M är det heller)

Simons vistelse på förskolan gör ju också att han blir mer stimulerad o får ut sin energi osv o förhoppningsvis kan detta leda till att Eva-Maria inte behöver aktivera honom vareviga minut när han är hemma utan att hon hinner med både sig själv o Benjamin o Simon i en lagom takt.

Inga kommentarer: